ikamien.pl • Środa [19.03.2014, 11:53:38] • Kołobrzeg
Targi wyposażenia i produktów dla obiektów noclegowych i gastronomii w Kołobrzegu

fot. Organizator
Zapraszamy do zwiedzanie targów w dniu od 2 do 4 kwietnia 2014r., w hali Milenium w Kołobrzegu.
Nowości na targach m.in.:
- spotkania brokerskie – zarezerwuj termin już teraz!
- szkolenie „Jak zwiększyć sprzedaż w niskim sezonie. Pozyskiwanie klientów z wykorzystaniem internetu.”
- oferta specjalna - Nocowanie.pl
- nowoczesne techniki gotowania –pokazy kulinarne połączone z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza
Właścicieli i Menadżerów obiektów gastronomicznych i hotelarskich zapraszamy na bezpłatne Spotkania Brokerskie (indywidualne spotkania i rozmowy z przedstawicielami producentów produktów dla branży HoReCa) w dniu 2 i 3 kwietnia.
Każdemu VIP-owi biorącemu udział w spotkaniach Organizator targów przekaże jedno bezpłatne zaproszenie na okaziciela na wybrane szkolenie odbywające się podczas targów.
Wśród obiektów, których przedstawiciel będzie brał udział w spotkaniach brokerskich zostanie rozlosowana nagroda specjalna – stoisko promocyjne na targach turystycznych Atrakcje Regionów w Chorzowie od 6 do 8 czerwca 2014r.

fot. Organizator
Program:
środa 2 kwietnia 2014, godziny: 10:00 do 17:00
10:00 – uroczyste rozpoczęcie targów
10:10 – pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
10:30 – 11:30 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
10:30 – 12:00 - Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii – szkolenie
12:00 – 13:30 - szkolenie „Jak zwiększyć sprzedaż w niskim sezonie. Pozyskiwanie klientów z wykorzystaniem internetu
12:00 – 13:00 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
12:30 - 13:30 - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa – prezentacja z pokazem
13:30 – 14:30 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
13:45 – 15:15 - Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości –szkolenie
17:00 – zakończenie targów
czwartek 3 kwietnia 2014, godziny: 10:00 do 17:00
10:00 – pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
10:30 – 11:30 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
10:30 - 11:30 - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa –prezentacja z pokazem
12:00 – 13:30- Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie
12:00 – 13:00 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza– Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
13:30 – 14:30 – pokazy kulinarne z warsztatami Wojciecha Harapkiewicza – Nowoczesne techniki gotowania. Wykorzystanie produktów regionalnych i sezonowych w nowoczesnej kuchni.
14:00 – 15:30 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menedżerskiej
piątek 4 kwietnia 2014, godziny: 10:00 do 15:00
10:00 – rozpoczęcie targów
10:00 – pokazy carvingu - sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
10:00 – warsztaty kulinarne z Agencją Rynku Rolnego – „Zachodniopomorskie pachnące śledziem”
10:00 – szkolenie Wino w gastronomi- umiejętność sprzedaży
10:00 – 11:30 - Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie
11:00 – konkurs Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego
11:30 – 12:15 ocena konkursu i ogłoszenie wyników
12:30 – 14:00 Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości –szkolenie
15:00 - zakończenie targów
*Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów
Gastro-Hotel